mPůjčka Plus

18.březen 2013

Jen málokdo si může v dnešní době říci, že má peněz na rozdávání. Drtivá většina lidí je naopak nucena několikrát otočit každou korunu, než se ji rozhodnou jakýmkoli způsobem investovat.

Jestliže ani u vás není peněz nazbyt, pak si možná lámete hlavu nad řešením, jak si po finanční stránce trochu přilepšit. Jedním z řešení může být mPůjčka Plus, kterou nabízí oblíbená banka mBank.

Získání mPůjčky Plus je velice snadné a rychlé

S tímto neúčelovým produktem můžete získat částku v rozmezí od 10 000 do 600 000 Kč – částka se odvíjí od výše vašeho příjmu, jehož doložení je jednou z podmínek pro získání úvěru. Doba splatnosti je libovolná a to od 12 do 84 měsíců. Žádost o půjčku i její následné sjednání probíhá v internetovém bankovnictví, ve kterém pomocí SMS kódu potvrdíte smlouvu a během několika minut vám budou peníze odeslány na mKonto. Noví klienti mohou o mPůjčku Plus zažádat buď online, nebo osobně.

Co musíte splnit pro získání mPůjčky Plus?

Mezi podmínky, které musí každý žadatel splnit, aby mu byl úvěr schválen, je dosažení věku 18 let a trvalý pobyt na území České republiky. Dále je nutné doložit trvalý příjem a prokázat skutečnost, že nemá žádné závazky vůči bance a jeho jméno nefiguruje ani v jednom z několika registrů dlužníků.

Pohodlná půjčka

Určitě oceníte, že k této půjčce nepotřebujete zástavu, ručitele ani spoludlužníka. Tato půjčka je bezúčelová a vy si splátky můžete pojistit pro případ úrazu, dlouhodobé nemoci nebo ztrátu zaměstnání. Půjčka se vám navíc může přizpůsobit. V internetovém bankovnictví si můžete upravit výši splátky nebo posunout její termín. Za tyto služby, stejně jako za vedení či otevření úvěru nic neplatíte a zdarma mát rovněž i jeho předčasné splacení:


Nesplňujete podmínky pro pořízení mPůjčky Plus? Z jakéhokoli důvodu nechcete půjčku od banky? Možná si potřebujete půjčit jen nízký obnos peněz, který do příští výplaty splatíte. V takovém případě můžeme doporučit zkusit se obrátit na nebankovní společnosti. Více informací, popis výhod a nevýhod i případných rizik, na něž je třeba dát si pozor, naleznete na stránkách Univerzální-Půjčka.cz.